Zorg- en Onderwijs

In zorginstellingen en onderwijs draait alles om mensen. Het bevorderen van herstel, ontwikkeling en welzijn staat centraal. Een groene leefomgeving kan hieraan als verlengstuk van de gebouwde omgeving een belangrijke bijdrage leveren. Groen is essentieel voor mensen, voor jong en oud. Want groen werkt helend, ontspant en activeert. Het geeft innerlijke rust.

GriftGroen begrijpt dat. Wij ondersteunen de kerntaak van instellingen en scholen graag met slimme tuininrichting en zorgvuldig onderhoud. Wij dragen de verantwoordelijkheid voor een mooie en veilige groene leefomgeving graag namens u. Wij houden de doelstelling van uw buitenruimte scherp in het oog, met speciale aandacht voor onderhoud van paden, speeltoestellen en vluchtroutes.

Onze werkzaamheden plannen wij zorgvuldig, zodat de ouderen en kinderen minimaal gestoord worden in hun dagelijkse bezigheden. Of wij voeren bepaalde werkzaamheden juist uit op momenten dat ouderen actief zijn in de tuin zodat ze sociaal contact met onze medewerkers kunnen leggen.

Contact

Heemsteedseweg 12
3992 LS Houten

  info@griftgroen.nl

  030-6341175

Bezoek onze andere site GRIFTKNIPT.NL

JoomShaper