Over Grift Groen

Ons bedrijf

GriftGroen is specialist in aanleg en onderhoud van de groene leefomgeving. Wij onderscheiden ons door vakmanschap te combineren met een uitstekende uitrusting. Omdat ons werk arbeidsintensief en soms fysiek ook belastend is, hebben wij ervoor gekozen GriftGroen vergaand te mechaniseren. Dat levert veel voordelen op, voor u èn voor ons. Onze medewerkers kunnen hun werk optimaal uitvoeren en de efficiencywinst van onze mechanisatie vertaalt zich in een aantrekkelijke prijsstelling.

Onze klanten vragen ons zowel voor grootschalige, als voor kleinere opdrachten. Wij zijn daar blij mee: de afwisseling motiveert ons en daagt ons uit!

 

Onze visie

GriftGroen vindt dat niet alleen het eindresultaat van belang is, maar ook de manier waarop dat resultaat wordt bereikt. Wij zijn pas tevreden als beide aspecten ‘kloppen’ en onze opdrachtgevers blij zijn met het werk dat wij leveren. Om die reden stellen wij hoge eisen aan zowel de vakbekwaamheid als de dienstverlenende kwaliteiten onze medewerkers. Wij zorgen voor goede bereikbaarheid voor onze opdrachtgevers. Het persoonlijke contact vinden wij van grote waarde.

Onze uitgangspunten

Wij denken mee met onze opdrachtgevers en stemmen werkmethoden en de planning van onze werkzaamheden altijd zorgvuldig af op de situatie van onze klant, zodat overlast wordt geminimaliseerd.

Onze dienstverlening is gebaseerd op het slim inzetten van moderne mechanisatie, bediend door vakbekwame medewerkers.

Wij werken met respect voor de natuur. Duurzaam en verantwoord handelen is voor ons uitgangspunt.

Contact

Heemsteedseweg 12
3992 LS Houten

  info@griftgroen.nl

  030-6341175

Bezoek onze andere site GRIFTKNIPT.NL

JoomShaper